About

Valerija Kralj
Valerija Kralj, dipl. ing. tekstilij in oblačil, modna oblikovalka

je uspešna in priznana modna oblikovalka, ki je ustvarila blagovno znamko Valerija Kralj Fashion ter podznamko ValKing, unique, couture, fashion. Je svetovalka, ki že več kot desetletje deluje na področju mode, stila in svetovanja za celovito podobo osebnosti.  V zadnjih nekaj letih deli svoje znanje med ljudmi in jim pomaga spoznati, kaj je za njih primerno ter svetuje, kaj obleči. Delala je kot modna svetovalka v trgovinah XYZ, Galerija Emporium in Agent Provocateur. Še vedno svetuje v trgovini Weekend MaxMara v Ljubljani, kjer je zelo uspešna. Ima veliko znanja s področja tekstilij in oblikovanja. Njena specifičnost in izjemnost je, da prepozna in poišče originalni in edinstveni slog za vsakršno osebo. V njenih kreacijah se čutiti prefinjena natančnost, izreden občutek za materiale in estetiko. Vsak kroj prilagodi postavi stranke. Izbira materiale, ki so naravni, so prijetnega otipa, videza in se lepo nosijo, hkrati pa poudarjajo naravno lepoto. Oblačila Valerija Kralj Fashion so namenjena ljudem, ki si želijo biti unikatni in nositi oblačilo v katerih se bodo počutili in izgledali odlično.

Celovita in usklajena podoba naj bo umetnina, v kateri odsevajo naše osebne lastnosti, naše naravne danosti in profesionalne sposobnosti. Naj spregovori naš stil in kreativnost.

V današnjem svetu si ljudje želimo biti unikatni. Ravno oblačilo nas dviguje iz sivega povprečja vsakdana. Unikatno krojena in s telesom zlita oblačila zahtevajo strokovno znanje iz krojenja in izdelave oblačila. To zahteva veliko časa, zato so unikatna oblačila, izdelana iz dragih naravnih materialov dražja. Vendar ceno odtehta občutek, ko se obleka zlije s telesom in postane tako rekoč druga koža.